foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Apologet

Апологет : православний апологетичний сайт

„За чиїм запрошенням, з чийого благословення Рудник прибув в Україну і перебуває в ній — не відомо, — говориться у повідомленні прес-служби. — Ще менш зрозуміло, чому голова „кримінального” Комітету зустрічався з ним”.
Натомість прес-секретар ХДС Юрій Дорошенко висловив здивування заявами прес-служби УПЦ (МП). В бліц-коментарі РІСУ він зауважив, що громадянин України Роман Рудник (єпископ Іларіон) не потребує запрошення, щоб перебувати в Україні і зустрічатися з політичними діячами. Крім того, його, як юриста, дивують заяви народних депутатів від Партії регіонів про бажання оголосити персонами нон ґрата в Україні українських громадян. Він вважає, що це чергова піар-заява від ПР задля представлення себе у ролі захисника „канонічного” православ’я.
Ще більш радикально на цю зустріч відреагували в Союзі православних громадян. Вони вважають, що ця зустріч є закликом „до втручання у церковні справи „оранжевих” НУО”, яке необхідно трактувати як „війну з Церквою” в особі Московського Патріархату, ініційовану „контрольованим і залежним від США мікроскопічним Константинопольським Патріархатом, який використовує „Вашингтонський ЦК” для руйнування Російської Православної Церкви”, — говориться в коментарі СПГ для „Інтерфаксу”.

НОВИЙ ЗАВІТ і ПСАЛТИР (аудіоформат)

МЕЧ ДУХОВНИЙ

Меч духовний №2